Kedves Olvasó!

Gugolya Péter vagyok, 2000. óta foglalkozom zsonglőrködéssel, kezdetben hobbiszinten majd később hivatásszerűen. Ennek köszönhetően barátaimmal létrehoztuk a Lobbanáspont Zsonglőr Egyesületet.

http://www.lobbanaspont.hu/

A zsonglőrködés népszerűsítése és a tudás átadása végett rendszeres szakkörszerű oktató munkába kezdtünk. A játékok iránti nagy érdeklődés vezetett ahhoz, hogy saját vállalkozásba kezdjek.
A zsonglőr eszközöket 2006. óta kézzel gyártjuk, fejlesztjük és fogalmazzuk. A trükkök minél hatékonyabb elsajátítása érdekében oktató videókat tettünk közzé honlapunkon.

http://ordogbot-trukk.hu/

Célunk arra sarkalni a látogató közönséget, hogy minél több időt töltsön mozgással a szabadban, mindeközben fejlesszék a reflexeiket, mozgáskoordinációjukat, egyensúlyérzéküket, koncentrációs képességüket, és emellett a játék élményével gazdagodjanak.

Az egyik legjobb készségfejlesztő játék az Ördögbot, Virágpálca 🙂

Az ördögpálca használata elsősorban a készségek fejlesztésére szolgál, miközben szórakoztatja a játékost, és vele együtt a nézelődő közönséget is lenyűgözheti egy-egy bonyolultabb trükkel.

  • Összehangolja a két kéz mozgását.
  • Segíti a kéz-szem koordinációt.
  • Fejleszti a reflexeket.
  • Fejleszti a ritmusérzéket.
  • Elősegíti a két agyfélteke közötti kommunikációt.
  • Javítja az egyensúlyérzéket.
  • Játékosan tanít, fejleszt, szórakoztat, mindemellett mozgás közben a finom motorikus mozgásra és az izomzatra is pozitív hatással van.

Folyamatos használata erősíti a kitartást és a koncentrációt, összehangolja a testet és a szellemet.Ha szeretnél többet tudni róla látogass el weboldalainkra:
http://www.ordogbot.com/
http://ordogbot-tortenet.hu/
http://ordogbot-trukk.hu/

Az Ördögbot több féle típusban és színben megtalálható webshopunkban!

A zsonglőrtermékeket Workshop/játszóházszerűen forgalmazzuk rendezvényeken, vásárokban és fesztiválokon . Az érdeklődő gyerekek, fiatalok kipróbálhatják a játékokat. Árusítás közben folyamatos látványos játékkal hívjuk fel magunkra a figyelmet.  Minden általunk forgalmazott termék alapfogásait, és a kitartóbbaknak magasabb szintű trükköket a helyszínen be tudjuk mutatni és segíteni az elsajátításban.

Tűzzsonglőr Csapat

Hosszú évek kitartó gyakorlása során elsajátítottuk a tűzzsonglőrködést is. Foglalkozunk különféle produkciókkal UV/fényjáték vagy tűzprodukció. Erre a tevékenységre létrehoztuk a már korábban említett csapatot, a Lobbanáspont Zsonglőr Egyesületet. Látogassanak el honlapunkra melynek címe:

www.lobbanaspont.hu

Zsonglőr Játszóház, Zsonglőr „Workshop”

 

Zsonglőr szakköröket, és játszóház szerű „Workshop”-kat is tartunk rendezvényeken és iskolákban. Ahol a gyerkőcök, érdeklődők kipróbálhatják és elsajátíthatják az álltalunk használt eszközök nappali változatát.

A játszóház során meg tanítjuk a zsonglőrlabda, zsonglőrkendő, karika, poi/meteor, varázspálca, buzogány, ördögbot, virágpálca, zsonglőrtányér, hosszúbot, hulahoppkarika, legyező, diaboló eszközeink csinját-bínyját.