Történetünk 2000-ben indult, akkor kezdtem el hobbi szinten zsonglőrködéssel foglalkozni, mely fokozatosan a hivatásommá vált, míg végül barátaimmal létrehoztuk a Lobbanáspont Tűzzsonglőr Egyesületet. Két évtizedes tapasztalatunkat beépítjük az általunk készített zsonglőreszközökbe (ördögbotok, varázspálcák, poiok, meteorok, diabolók), és igyekszünk tudásunkat átadni a jövő zsonglőreinek.

Ördögbot-trükkök

A zsonglőrködés népszerűsítése és a tudás átadása végett rendszeres szakkörszerű oktató munkába kezdtünk. A játékok iránti nagy érdeklődés vezetett ahhoz, hogy saját vállalkozásba kezdjek. A zsonglőreszközöket 2006 óta kézzel gyártjuk, folyamatosan fejlesztjük és fogalmazzuk. A trükkök minél hatékonyabb elsajátítása érdekében oktatóvideókat bemutató  honlapot is létrehoztunk.

Tovább az ordogbot-trukkok.hu-ra

Célunk

Szeretnénk arra sarkalni a látogató közönséget, hogy minél több időt töltsön mozgással a szabadban, mindeközben fejlesszék a reflexeiket, mozgáskoordinációjukat, egyensúlyérzéküket, koncentrációs képességüket, és emellett a játék élményével gazdagodjanak.

Az egyik legjobb készségfejlesztő játék ugyanis az ördögbot, virágpálca. 🙂

Készségfejlesztés ördögbottal

Az ördögpálca használata elsősorban a készségek fejlesztésére szolgál, miközben szórakoztatja a játékost, és vele együtt a nézelődő közönséget is lenyűgözheti egy-egy bonyolultabb trükkel.

  • Összehangolja a két kéz mozgását.
  • Segíti a kéz-szem koordinációt.
  • Fejleszti a reflexeket.
  • Fejleszti a ritmusérzéket.
  • Elősegíti a két agyfélteke közötti kommunikációt.
  • Javítja az egyensúlyérzéket.
  • Játékosan tanít, fejleszt, szórakoztat, mindemellett mozgás közben a finom motorikus mozgásra és az izomzatra is pozitív hatással van.
  • Folyamatos használata erősíti a kitartást és a koncentrációt, összehangolja a testet és a szellemet.

Ördögbot árusítás, webáruház

Az Ördögbot több féle típusban és színben megtalálható webshopunkban! A zsonglőrtermékeket workshop/játszóházszerűen forgalmazzuk rendezvényeken, vásárokban és fesztiválokon. Az érdeklődő gyerekek, fiatalok kipróbálhatják a játékokat. Árusítás közben folyamatos látványos játékkal hívjuk fel az ördögbotra a figyelmet.  Minden általunk forgalmazott termék alapfogásait, és a kitartóbbaknak magasabb szintű trükköket a helyszínen be tudjuk mutatni és segíteni az elsajátításban.

Kövessen minket a Facebookon!

Zsonglőr játszóház, zsonglőr workshop

Zsonglőr szakköröket, és játszóházszerű workshopokat is tartunk rendezvényeken és iskolákban. Ahol a gyerkőcök, érdeklődők kipróbálhatják és elsajátíthatják az általunk használt eszközök nappali változatát.

A játszóház során meg tanítjuk a zsonglőrlabda, zsonglőrkendő, karika, poi/meteor, varázspálca, buzogány, ördögbot, virágpálca, zsonglőrtányér, hosszúbot, hulahoppkarika, legyező, diaboló eszközeink csínját-bínját.

Tudjon meg többet játszóházainkról!
Tik-tak trükk vagy az ördögbot alapjai

Lobbanáspont Tűzzsonglőr Egyesület

Hosszú évek kitartó gyakorlása során elsajátítottuk a tűzzsonglőrködést is. Évente több száz fellépésen mutatjuk be UV- és fényjáték, valamint tűzprodukcióinkat itthon és külföldön egyaránt. 5 állandó tűzzsonglőrünk összesen 25 eszközt használ profi szinten.

Tűzzsonglőr produkcióinkról